George Bush houdt Michelle Obama zoet tijdens uitvaart McCain

Als twee kinderen die stiekem tijdens de les stout doen: George W. Bush en Michelle Obama werden tijdens de uitvaartdienst voor John McCain betrapt op een zoet onderonsje.

Terwijl senator Joe Lieberman in zijn toespraak grapjes maakte over zijn overleden vriend en collega, stopte de Republikein Bush zijn Democratische gelegenheidsbuurvrouw snoepjes toe.

Barack Obama zag vaderlijk glimlachend toe, en het internet smolt van vertedering.

 

Bush heeft wel vaker zijn eigen momentjes met Michelle gehad.

In september 2016 gingen foto’s viraal waarop hij mevrouw Obama innig omarmt tijdens de openingsceremonie van het Smithsonian National Museum of African American History and Culture.

Enkele maanden eerder, in juni, leek Bush mee te dansen op het rouwgezang tijdens een herdenkingsdienst voor vijf politiemannen die in Dallas waren doodgeschoten, terwijl hij de arm van een ongemakkelijk kijkende Michelle op de maat meezwaaide.

Online werd destijds luidop gespeculeerd of de ex-president mogelijk aangeschoten was.

Tijdens de uitvaart van McCain viel op dat een aantal grootheden niet was uitgenodigd. Een van de meest opvallende afwezigen was Sarah Palin, die hij tijdens de verkiezingscampagne van 2008 tot grote verrassing van vriend en vijand had gekozen als zijn running mate

Foto: YouTube

Overige berichten