Geor Hering Foundation schenkt goed gevulde enveloppen en vliegtickets bij stoppen met roken

De Geor Hering Foundation begint komende week met haar grootschalige jaarlijkse anti- rook campagne.

De Internationale charitatieve organisatie gaat in dit kader, ter stimulering, goed gevulde enveloppen en gratis vliegtickets naar Nederland en Curaçao schenken aan rokers bij wie het gelukt is om minstens drie maanden af te blijven van tabaksproducten.

Een woordvoerster van de Geor Hering Foundation laat weten dat er naast kosteloze begeleiding, ook verscheidene hulpmiddelen ter beschikking worden gesteld aan rokers die goed gemotiveerd zijn om te stoppen.

Beoogd wordt om meer dan 20 personen af te helpen van hun ernstig ziekmakende rookverslaving. Het sociale project wordt uitgevoerd door Europees gediplomeerde therapeuten van Constantin.

“Eind augustus krijgen alle deelnemers die daadwerkelijk gestopt zijn met roken hun enveloppen of vliegtickets in ontvangst. Hiermee willen wij de rokers extra stimuleren om deze ziekmakende bezigheid volledig vaarwel te zeggen. De deelnemers zullen regelmatig worden getest met speciale urinesticks”, aldus de zegsvrouw.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer nieuws