fbpx

Geor Hering Foundation plaatst Louis Vismale van 1 voor 12 op nominatielijst hoge onderscheiding

De Geor Hering Foundation (GHF) heeft de topman van Stichting 1 voor 12, Louis Vismale, op de nominatielijst geplaatst voor een hoge onderscheiding.

De Geor Hering Foundation heeft deze week een onafhankelijke jury bestaande uit vier mannen en drie vrouwen samengesteld die grondig moet nagaan wie gekwalificeerd mag worden als de Sociale Man of Vrouw van Suriname 2017.

Deze hoge onderscheiding heeft de topman van 1 voor 12 al vaker in ontvangst mogen nemen. Volgens goed geïnformeerde bronnen zullen de juryleden ook dit jaar naar alle waarschijnlijk wederom unaniem hun stem geven aan Vismale.

Aan deze kwalificatie is ook een gevulde enveloppe verbonden. De GHF schenkt dit geld onder voorwaarde dat de inhoud gebruikt moet worden voor sociale doeleinden.

De Geor Hering Foundation Internationale charitatieve organisatie heeft de afgelopen 15 jaren een groot aantal grootschalige sociale projecten gesponsord of uitgevoerd met het doel verbetering te brengen in de omstandigheden van mensen in nood.

OOK INTERESSANT
Miss & Mister Tropical Beauties Suriname jubileumeditie

Met het toekennen van deze bijzondere onderscheiding, wil de GHF ook andere organisaties of personen stimuleren ‘goed te doen voor mensen die het moeilijk hebben in het leven’.

Een zegsvrouw van de Foundation zegt dat Vismale is genomineerd vanwege zijn jarenlange tomeloze inzet voor mensen in nood.

“Vismale is dagelijks, al vele jaren, druk bezig oplossingen te zoeken en vinden voor mensen die in ernstige nood zijn. Wij zijn ervan op de hoogte dat hij zelf in de nacht en weekenden druk bezig is met dringende sociale activiteiten. De man werkt erg hard voor zijn medemens en het zal ons om die reden helemaal niet verbazen als de jury hem ook dit jaar uitroept tot de Sociale Man van Suriname”, wordt meegedeeld.

In de tweede week van december wordt de uitslag officieel bekend gemaakt.