Geor Hering Foundation continueert ondersteuning aan basisschool Gouden Hart

De Geor Hering Foundation continueert ook het komende schooljaar de ondersteuning aan basisschool het Gouden Hart. De  charitatieve internationale Foundation is al langere tijd een belangrijke continue sponsor van deze basisschool in Paramaribo.

Volgens informatie wordt er deze week in nauw overleg met de directie van de school nagegaan, op welke wijze deze structurele ondersteuning verder kan worden uitgebreid. 

Het management van de Geor Hering Foundation laat weten erg verheugd te zijn met de professionele werkwijze, als ook moderne en effectieve leermethoden die het Gouden Hart toepast.

“De kinderen op deze school krijgen veel speciale aandacht en worden onderwezen conform zeer moderne methodieken. En dat  komt uiteraard helemaal ten goede aan de verdere ontwikkeling  van deze leerlingen”. 

“Goed onderwijs is een belangrijke factor binnen elke gemeenschap. Daar wordt de basis gelegd voor de ontwikkeling van een land.  Om die reden blijven wij financiële bijstand geven aan deze school”, luidt de verklaring van het management. 

Een directielid van het Gouden Hart zegt erg content te zijn met de jarenlange steun die zij ontvangen van de Foundation. Zij bevestigt ook dat er vergevorderde gesprekken gaande zijn over een eventuele verruiming van het steunpakket in het komende schooljaar.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer nieuws