fbpx

“Geneesheer”die vrouwen misbruikte ingesloten

GFC NIEUWS- De 44-jarige Werner S. is op 7 oktober door de politie van het bureau Uitvlugt aangehouden voor verkrachting.

Twee vrouwen van 19 om 24 jaar deden kort voor de aanhouding aangifte van verkrachting tegen Werner.

Volgens een verklaring van de twee slachtoffers deed Werner zich voor als te zijn een geneesheer die in hun verleden kon zien.

Verder gaf hij ze aan dat ze hebben uitgelopen voor hun huidige partners, hetgeen toevallig op waarheid berustte. Hij hield ze voor dit niet te zullen verklappen aan hun huidige partners, indien zij vleselijke gemeenschap met hem zouden hebben.

Om de 19-jarige vrouw bij zich te krijgen, benaderde Werner haar partner met het verhaal dat hij de vrouw een ‘wasi’ moest geven om boze geesten te verjagen.

Toen de 19-jarige eenmaal bij Werner thuis was, bleek het niet om een wasi te gaan, maar wilde hij vleselijk gemeenschap met haar hebben. D

e jonge vrouw weigerde, waardoor Werner haar voorhield hetgeen zij uitspookte aan haar partner te zullen vertellen. Dit was doorslaggevend en heeft de verdachte meerdere malen vleselijke gemeenschap gehad met de vrouw.

BEKIJK OOK
Hollandse toeriste dacht dat de grond in Blauwgrond blauwgekleurd is

Behalve de 19-jarige dame onderging de 24-jarige dame die tevens vriendin is van de 19-jarige hetzelfde lot.

De tweede vrouw nam haar 19-jarige vriendin in vertrouwen en vertelde haar het verhaal. Daarnaast vertelde de 24-jarige vrouw haar partner wat haar was overkomen.

De partner die in Munder woonachtig is nodigde Werner, die een bekende van de familie is uit. Bij die gelegenheid werd de verdachte door de partner en een vriend mishandeld.

Beide mannen zijn door de politie van Munder ingesloten voor mishandeling.

De twee vrouwen besloten toen aangifte van verkrachting tegen Werner te doen.

Een derde slachtoffer dat ongeveer op dezelfde wijze door Werner seksueel is misbruikt, deed het bureau aan en legde een verklaring af bij de politie over haar gebeuren enkele jaren terug.

Werner die een handlanger is geweest van een geneesheer is eveneens in hechtenis genomen.