fbpx
“Geneesheer”die vrouwen misbruikte ingesloten

GFC NIEUWS- De 44-jarige Werner S. is op 7 oktober door de politie van het bureau Uitvlugt aangehouden voor verkrachting.

Twee vrouwen van 19 om 24 jaar deden kort voor de aanhouding aangifte van verkrachting tegen Werner.

Volgens een verklaring van de twee slachtoffers deed Werner zich voor als te zijn een geneesheer die in hun verleden kon zien.

Verder gaf hij ze aan dat ze hebben uitgelopen voor hun huidige partners, hetgeen toevallig op waarheid berustte. Hij hield ze voor dit niet te zullen verklappen aan hun huidige partners, indien zij vleselijke gemeenschap met hem zouden hebben.

Om de 19-jarige vrouw bij zich te krijgen, benaderde Werner haar partner met het verhaal dat hij de vrouw een ‘wasi’ moest geven om boze geesten te verjagen.

Toen de 19-jarige eenmaal bij Werner thuis was, bleek het niet om een wasi te gaan, maar wilde hij vleselijk gemeenschap met haar hebben. D

e jonge vrouw weigerde, waardoor Werner haar voorhield hetgeen zij uitspookte aan haar partner te zullen vertellen. Dit was doorslaggevend en heeft de verdachte meerdere malen vleselijke gemeenschap gehad met de vrouw.

Behalve de 19-jarige dame onderging de 24-jarige dame die tevens vriendin is van de 19-jarige hetzelfde lot.

De tweede vrouw nam haar 19-jarige vriendin in vertrouwen en vertelde haar het verhaal. Daarnaast vertelde de 24-jarige vrouw haar partner wat haar was overkomen.

De partner die in Munder woonachtig is nodigde Werner, die een bekende van de familie is uit. Bij die gelegenheid werd de verdachte door de partner en een vriend mishandeld.

Beide mannen zijn door de politie van Munder ingesloten voor mishandeling.

De twee vrouwen besloten toen aangifte van verkrachting tegen Werner te doen.

Een derde slachtoffer dat ongeveer op dezelfde wijze door Werner seksueel is misbruikt, deed het bureau aan en legde een verklaring af bij de politie over haar gebeuren enkele jaren terug.

Werner die een handlanger is geweest van een geneesheer is eveneens in hechtenis genomen.

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…