fbpx

Gemuteerde tweekoppige slang glijdt huis binnen, grootmoeder ontfermt zich over 'zielig' dier

GFC NIEUWS-  Jeannie Wilson was thuis bij haar familie aan het kaartspelen toen een tweekoppige rattenslang haar huis binnendrong nadat een voordeur open was gelaten, een zeldzame ontdekking die slechts één op de 100.000 mensen treft.

gemberslank facebookQ | GFCDe 63- jarige vrouw uit North Carolina in de VS zegt dat ze in eerste instantie erg geschrokken was, maar al gauw medelijden kreeg met de slang.

“Nou, ik ben nooit een slangenmens geweest, maar toen ik hem zag brak mijn hart”, vertelt ze aan lokale media.

Wat haar huis was binnengeslopen is een rattenslang met twee koppen, een mutatie waarvan volgens experts slechts 0,001% van deze soort de geboorte overleeft.

Tweekoppige slangen worden geconfronteerd met een zware strijd om te overleven en hebben vaak moeite om goed te bewegen, omdat ze twee onafhankelijke hersenen hebben. Weinigen overleven lang genoeg om geboren te worden en nog minder leven langer dan een paar maanden.

OOK INTERESSANT
Geldwisselkantoor Suri-Change in Amsterdam getroffen door nieuwe ontploffing

“Ik weet niets van slangen af, maar ik wist direct dat deze niet giftig is en probeerde de slang die in paniek leek te kalmeren. Ik zei’ er is niemand die je pijn zal doen’.

De grootmoeder vertelt  dat ze erop heeft toegezien dat de slang naar een veilige plek werd overgebracht waar die goede verzorging kan krijgen.

Nu wordt de bijzondere slang met twee koppen verzorgd door een slangenbehandelaar in Kernersville, North Carolina.