fbpx
Gemuteerde tweekoppige slang glijdt huis binnen, grootmoeder ontfermt zich over ‘zielig’ dier

GFC NIEUWS-  Jeannie Wilson was thuis bij haar familie aan het kaartspelen toen een tweekoppige rattenslang haar huis binnendrong nadat een voordeur open was gelaten, een zeldzame ontdekking die slechts één op de 100.000 mensen treft.

De 63- jarige vrouw uit North Carolina in de VS zegt dat ze in eerste instantie erg geschrokken was, maar al gauw medelijden kreeg met de slang.

“Nou, ik ben nooit een slangenmens geweest, maar toen ik hem zag brak mijn hart”, vertelt ze aan lokale media.

Wat haar huis was binnengeslopen is een rattenslang met twee koppen, een mutatie waarvan volgens experts slechts 0,001% van deze soort de geboorte overleeft.

Tweekoppige slangen worden geconfronteerd met een zware strijd om te overleven en hebben vaak moeite om goed te bewegen, omdat ze twee onafhankelijke hersenen hebben. Weinigen overleven lang genoeg om geboren te worden en nog minder leven langer dan een paar maanden.

“Ik weet niets van slangen af, maar ik wist direct dat deze niet giftig is en probeerde de slang die in paniek leek te kalmeren. Ik zei’ er is niemand die je pijn zal doen’.

De grootmoeder vertelt  dat ze erop heeft toegezien dat de slang naar een veilige plek werd overgebracht waar die goede verzorging kan krijgen.

Nu wordt de bijzondere slang met twee koppen verzorgd door een slangenbehandelaar in Kernersville, North Carolina.

Meer nieuws

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…