fbpx

Gemiddeld formaat mannelijk geslachtsdeel veel kleiner dan gedacht, zegt plastisch chirurg

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een arts heeft onthuld waarom de gemiddelde lengte van het mannelijk geslachtsdeel waarschijnlijk veel korter is dan je denkt.

De gezondheidsautoriteit in het Verenigd Koninkrijk NHS zegt dat de penissen van de meeste mannen ergens rond de 9 cm lang zijn wanneer ze slap zijn, en tussen 13 cm tot 18 cm tijdens een erectie.

Maar de populaire Amerikaanse plastisch chirurg Anthony Youn met miljoenen volgers op sociale media suggereert dat deze metingen – en die wereldwijd – waarschijnlijk verkeerd zijn.

In antwoord op een andere video waarin een vrouw zegt dat ze de “gemiddelde lengte” van 13 cm verkiest boven iets groters, zei Dr. Tony: “Studies tonen aan dat de gemiddelde lengte van een penis in erectie 13 cm is.

BEKIJK OOK
82- jarige rijke zakenman die beweert dagelijks met 2 vrouwen naar bed te gaan komt met bewijs

“Maar de echte lengte is waarschijnlijk minder dan dat, omdat de meeste mannen met kleintjes waarschijnlijk niet zouden meedoen aan dergelijke studies.”

Onderzoekers hebben eerder toegegeven dat hun conclusies over de grootte van de penis niet correct kunnen zijn. Mannen die vrijwillig deelnemen aan enquêtes zijn misschien niet eerlijk.

@tonyyounmd

#stitch with @asiangirlari The average length may be shorter than you think! #averagejoe

♬ original sound – Anthony Youn, MD