fbpx
Gemene oppas stopt hand 16-maanden-oude baby bewust in kokend water, omdat ze met ontslag wil

GFC NIEUWS- Een harteloze oppas heeft de hand van een 16-maanden-oude babyjongen in kokend water gestopt, omdat ze haar baan kwijt wilde raken, zodat ze terug kon naar haar huis in Myanmar.

De gemene vrouw die op het kindje van een echtpaar in Singapore lette, kreeg een gevangenisstraf van slechts 14 maanden.

Het incident is vastgelegd op camerabeelden, waarop te zien is hoe de vrouw voor een fornuis staat en de hand van het kindje stopte in een pot met kokend water.

De ouders van het kindje zijn niet te spreken over het vonnis.

Het kindje liep ernstige brandverwondingen op, maar maakt het naar omstandigheden goed.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.