fbpx

Geld geven aan vrouwen in ruil voor liefde is de eerlijkste transactie op relatievlak

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Wanneer mannen geld geven aan vrouwen en afspreken dat ze in ruil daarvoor liefde van hen ontvangen, voeren ze daarmee één van de eerlijkste transacties op liefdesgebied uit.

Er worden dan geen ‘mind games’ gespeeld als onder anderen push en pull. Het is een strikt zakelijke afspraak.

Dat is althans de mening van de bekende Amerikaanse mannencoach LFA.

Volgens de deskundige zijn er enkele belangrijke redenen waarom vrouwen het bed induiken met mannen.

Onder meer wanneer er fysieke aantrekkingskracht is. In dit soort gevallen wil de vrouw van bil gaan voor haar eigen plezier en bevrediging. Er hoeft dan niet per se sprake te zijn van een langdurige liefdesaffaire.

Het kan ook gaan om een ‘one night stand’.

Maar als het het gaat om een duurzame relatie voelen de meeste vrouwen zich volgens hem aangetrokken tot mannen die genereus en onbaatzuchtig zijn.

BEKIJK OOK
Casanova waarschuwt: 9 van de 10 vrouwen heeft nog contact met haar ex

Op een gegeven moment ontstaan er verliefdheidsgevoelens en vervolgens komt ook het hebben van geslachtsgemeenschap om de hoek kijken.

“Er zijn echter ook veel dames die er openlijk en eerlijk voor uitkomen dat geld hun belangrijkste drijfveer is. Zij voelen niets voor de man, vinden hem mogelijk zelfs onaantrekkelijk, maar willen op financieel vlak het meeste voor zichzelf uit hem halen”, legt LFA uit.

“En daar is helemaal niets mis mee. Het is een eerlijke deal als een ieder maar goed aan zijn trekken komt”, stelt hij op zijn platform.

Hij benadrukt dat een man echter nooit geld moet geven aan een vrouw indien ze weigert met de benen wijd te gaan.