fbpx

Gehuwde vrouwen parkeren bij grote supermarkten en worden daar opgehaald door buitenmannen

INGEZONDEN- Het is In Suriname al langer een trend dat getrouwde vrouwen en ook degenen die samenwonen of een LAT- relatie hebben de parkeerplekken van grote supermarkten misbruiken om in het geheim af te spreken met hun buitenmannen.

En dit lijkt alleen maar toe te nemen.

Zelf heb ik vaker meegemaakt hoe dames stiekem parkeren bij winkels, om vervolgens daar opgehaald te worden door mannen. Het zogenaamd gaan winkelen wordt als het ware als dekmantel gebruikt.

Van een goede vriend van mij die werkt bij een bekende supermarkt krijg ik vaker te horen dat dit soort taferelen zich dagelijks voordoen.

Aan manlief zeggen dat ze naar de winkel gaat om haar boodschappen te halen, maar intussen worden opgehaald door een geheime minnaar op hem snel in een short stay hotel, bij hem thuis of in zijn auto te plezieren.

BEKIJK OOK
Vrouwen krijgen vaak complimenten over hun uiterlijk terwijl ze die niet verdienen

Het is mannen aangeraden om veel beter in de gaten te houden waar hun geliefden daadwerkelijk naar toe gaan en wat ze precies uithalen.

Het mag nooit zo zijn dat een man haast elke dag zich kapot werkt om zijn vrouw en kinderen te onderhouden en hij op deze gewiekste wijze wordt bedrogen.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud