fbpx

Gehuwde vrouwen gaan meestal stiekem op dating- apps om hun ego te strelen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een merendeel getrouwde vrouwen of zij die al een vaste partner hebben gebruikt dating-apps om hun ego te strelen en niet specifiek om met vreemde mannen af te spreken of liefdesrelaties te beginnen.

Nog minder is het hun intentie om geslachtsgemeenschap met hen te hebben.

Dat blijkt althans uit een mini-enquête die recent is uitgevoerd door het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) onder dames tussen 35 jaar en 55 jaar die wonen in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo.

Het KIVC vroeg binnen haar vast opiniepanel via de telefoon aan 77 van hen die al een liefdesrelatie hebben of ze weleens in het geheim een datingsite hebben gebruikt.

BEKIJK OOK
Jongedame die het voor het eerst met een vrouw heeft gedaan: 'ik neem nooit meer een man'

Van de geënquêteerden gaven 38 dames aan weleens in het geniep contact te hebben gehad met buitenlandse heren. 34 van hen gaven eerlijk toe dat ze dat alleen maar hebben gedaan om zich beter over zichzelf te voelen.

Het KIVC laat aan GFC Lifestyle weten, het vermoeden te hebben dat vooral oudere vrouwen in Suriname willen weten of ze nog aantrekkelijk worden gevonden door mannen op een redelijk tot hoog niveau.

Foto ter illustratie.