fbpx

Gehuwde vrouw (32) gaat elke zondag naar kerk voor vergeving misbruiken oude kwetsbare mannen voor geld

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 32- jarige getrouwde moeder van een kind uit Paramaribo (Suriname) gaat elke zondag naar de kerk om vergiffenis te vragen voor haar zonden.

De vrouw houdt er zonder medeweten van haar echtgenoot meerdere liefdesrelaties op na, en misbruikt veelal oudere kwetsbare mannen voor financieel gewin.

De missleidster denkt door wekelijks naar de kerk te gaan, zich te kunnen verschonen van haar onreine levensstijl.

Een vriendin van haar heeft gevraagd aan het KIVC om in te grijpen toen ze erachter kwam dat de bedriegster financieel misbruik maakt van de sterke liefdesgevoelens van een 69- jarige man die zij ook goed kent.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

De 32- jarige beweert steeds problemen te hebben met haar geweten en direct te willen stoppen met het voor de gek houden van heren en zo hen geld af te troggelen.

BEKIJK OOK
Mannen opgelet: Nederlandse vrouwen zijn het minst materialistisch van allemaal

Ze zegt echter verslaafd te zijn aan het aangaan van de buitenechtelijke relaties met als doel geldgewin.

Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief vertelt aan GFC dat op basis van diverse gesprekken die zijn gevoerd met de dame, geconcludeerd kan worden dat ze inderdaad steeds spijt krijgt van haar sluwe manier van handelen.

“Maar ze is echter verslaafd aan het krijgen van dure cadeaus en geld. Alsof ze er een grote kick van krijgt en er niet meer zonder kan”, aldus de voorzitter van het VrouwenCollectief.

Het KIVC heeft er bij de vrouw op aangedrongen om alles eerlijk aan haar wederhelft te vertellen en psychologische hulp te zoeken.

Foto ter illustratie

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER