Gehuldigde werknemers ’s Lands Hospitaal ontvangen vliegtickets

Werknemers die in verband met de Internationale Dag der Verpleging 2019 door de Bond van het Personeel in dienst van ‘s Lands Hospitaal (BPLH) zijn gehuldigd op vrijdag 10 mei en een reis naar Curaçao cadeau kregen, gaan deze week op vakantie voor 7 dagen.

Het gaat om zuster Hellen Noordzee en broeder Soeris Lakansingh en de (financiele) administratieve medewerkers: Mariska Koswal en Wendy Moekiran.

Vorige week vrijdag kregen zij hun vliegtickets in handen, uitgereikt door de algemeen directeur, Dayansankar Mathoera, en de drie gehuldigden (de zusters Cravelijn Meursing, Helianthe Bruce-Grootfaam en Shehiragatoen Kalidien-Jahangir) die het vorig jaar zijn gehuldigd en ook van een vakantie op het Nederlands eiland genoten.

Bondsvoorzitter Imro Edam zegt bewust voor deze vorm van overhandiging te hebben gekozen, zodat de vorige gehuldigden hun reiservaring kunnen delen met de nieuwe groep en haar wat tips kan geven voor een nog beter genot van het verblijf op de vakantiebestemming.

Elke gehuldigde kreeg naast het ticket met hotelverblijf ook nog U$ 300 handgeld van BPLH en een geldbedrag namens het ziekenhuis.

In de felicitatieboodschappen van voorzitter Edam, directeur Mathoera en de HRM, Lucenda Colin was de rode draad de stimulans voor de gelukkigen om hun beste beentje voor te blijven zetten in hun arbeidsprestatie en voor collega’s om dit voorbeeld op te volgen. Dit tot acceleratie van de dienstverlening van ‘s Lands Hospitaal dat tot uiting komt in een kwalitatief verbeterd product voor de gebruikers (patiënten, cliënten en bezoekers).

Overige berichten