fbpx

Gehandicapt meisje(12) verkracht en onthoofd door neef, daarna gedumpt in vijver

GFC NIEUWS- Er is enorme woede ontstaan nadat een gehandicapt 12-jarig meisje werd verkracht en onthoofd door haar 25- jarige neef. Vervolgens werd haar levenloze lichaam door de zware crimineel gedumpt in een vijver.

De aanval heeft zaterdag plaatsgevonden in het dorp Moti Bhakhar in India. De tiener was de dag daarvoor als vermist opgegeven bij de politie.

De zaak kwam aan het licht toen de politie een onthoofd lichaam vond in de vijver bij het dorp. Rechercheurs vonden ook het afgehakte hoofd van het onfortuinlijke meisje op enige afstand van het lichaam.

Op camerabeelden is te zien dat de verkrachter en moordenaar met het slachtoffer op zijn fiets reed, meldt de Indian Express.

De kindermoordenaar genaamd Nitin Mali is gearresteerd en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Het toenemende aantal gruweldaden en verkrachtingen in India tegen vrouwen, vooral minderjarigen, baart de samenleving grote zorgen, zeggen verschillende vrouwenorganisaties in het land. Dagelijks zijn een groot aantal  vrouwen in India slachtoffer van huiselijk geweld en verkrachtingen met soms de dood tot gevolg.