fbpx

Geeta uit Wanica: het vet aan de binnenkant van mijn dijen begon vreselijk te stinken

“Het vet aan de binnenkant van mijn dijen en ook in de huidplooien van mijn buik begon vreselijk te stinken. Bijna naar rottend vlees! Mijn dijen schuurden door mijn erge dikte heel hard tegen elkaar als ik liep, waardoor mijn huid daar ook helemaal zwart werd”.

“Ik rook mezelf en dat maakte mij erg misselijk. Ik walgde er enorm van en strooide steeds poeder op de dikke schuurplekken en tussen de vetplooien om de geur te verminderen. Dat ik als jonge vrouw zo slecht begon te ruiken, was voor mij de grens”, zegt de 32- jarige Geeta uit Wanica.

De vrouw woog in maart van dit jaar nog 97 kilo en heeft toen maatregelen getroffen. Ze heeft het kunnen klaarspelen om heel veel gewicht/vet kwijt te raken.

“Na de geboorte van mijn eerste kind begon ik echt dik te worden. Dat maakte mij erg ongelukkig. Ik zocht daarom juist troost door meer te gaan eten, wat natuurlijk verkeerd is geweest”.

“Ik voelde mij gehandicapt en ging liever niet meer naar feesten en openbare plekken waar ik vrienden kon tegenkomen, want vaak had men commentaar op mij. Ze hadden altijd wel wat te zeggen over het feit dat ik steeds dikker werd. Ik bleef daarom vaak thuis en vrat mij dan vol met koek en andere lekkernijen! Ik kan er nu weer om gaan huilen. Maar gelukkig, nu weeg ik 62 kilo, voel mij vele stukken beter en de vieze geuren zijn er niet meer”, aldus Geeta.

BEKIJK OOK  In plaats van zelf goedkoper op te wekken koopt EBS 65% duurdere stroom in van SPCS

Een Europees gediplomeerde afslankexpert van Constantin in Paramaribo- Noord, waar Geeta hulp heeft gevonden met speciale afslankbehandelingen, zegt aan GFC Nieuws dat veel vrouwen in Suriname in hun maag zitten met hun overgewicht.

“Door diverse omstandigheden, stress, gierigheid, verveling of hormonale disbalans gaan sommigen te veel of helemaal verkeerd eten. Ze gaan bovendien minder bewegen waardoor zij nog meer in gewicht aankomen”, aldus de ervaren expert van Constantin.

Volgens haar zijn er tegenwoordig verschillende succesvolle behandelmogelijkheden bij Constantin om op een efficiënte en gezonde wijze de vele kilo’s overgewicht/vet kwijt te raken.

“Mijn advies aan deze personen is om er ook wat aan te doen. Niet alleen word je veel mooier als je afslankt, je gaat je beter voelen, bent gezonder en de levenskwaliteit, het zelfvertrouwen en geluksgevoel wordt vele malen beter. Dat maakt ik zo vaak mee bij mensen die bij ons flink zijn afgeslankt”, aldus de gediplomeerde gewichtsexpert van Constantin.