Geestelijke leiders Gods Bazuin Ministries waarschuwen voor deelname yoga-activiteiten

In een bericht dat massaal wordt gedeeld op social media waarschuwen geestelijke leiders van Gods Bazuin Ministries International christenen om niet deel te nemen aan de yoga-activiteiten donderdag in verband met de viering van Internationale Yoga Dag. Diverse scholen zullen op uitnodiging hieraan deelnemen.

President Desi Bouterse en zijn ambtgenoot uit India, Ram Nath Kovind, zullen ook aanwezig zijn.

Hieronder het bericht van de geestelijke leiders:

Alhoewel wij het staatsbezoek van de President van India, Z.E. Shri Ram Nath Kovind voor enkele dagen aan ons geliefd land Suriname, in zovele opzichten toejuichen en zelfs als een eer beschouwen, willen wij van het Apostolisch team en alle overige geestelijke leiders van Gods Bazuin Ministries International, uit hoofde van onze verantwoordelijkheid de volgende oproep/waarschuwing doen uitgaan:

De totale Christengemeenschap in het algemeen, maar in het bijzonder ALLE gelovigen verbonden aan en/of vallende onder Gods Bazuin Ministries International, worden hierbij OPGEROEPEN c.q. ERNSTIG GEWAARSCHUWD om NIET DEEL TE NEMEN aan de geplande “Yogalessen/-oefeningen” van donderdag 21 Juni 2018 in het KKF i.v.m. “International Yoga Day”, waarbij enkele scholen (scholieren en leerkrachten) zijn gevraagd om te participeren.

Aangezien yoga GEEN onderdeel is van het christelijk geloof, maar WEL een geestelijke belevenis, willen wij nogmaals MET KLEM alle scholieren alsook leerkrachten, vallende onder de geestelijke hoede van GBMI oproepen u van deelname te onthouden.

In plaats daarvan vragen wij dat de christengemeenschap op Donderdag 21 Juni 2018 van 04.00 uur t/m 09.00 uur, op onze geëigende manier gebeden te willen opzenden voor LAND en VOLK tot de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, de Schepper van hemel en aarde. 1 Timoteüs 2 vers 1 t/m 6.

Gods Bazuin ministries International, namens deze,

Het Apostolisch Team.

(GFC)