Predikant die beweert dat coronavaccins van de duivel zijn moet in Suriname geen kans krijgen

GFC NIEUWSREDACTIE- De Nederlandse predikant die beweert dat de coronavaccins door de duivel zijn gestuurd om de wereld naar de ondergang te brengen moet geen invloedskans krijgen in Suriname.

De 66- jarige geestelijke Jaap Dieleman heeft in een grote oplage, 5 miljoen exemplaren, een blad uitgebracht waarin uitgebreid wordt uitgelegd dat de coronavaccins een werktuig zijn van de antichrist.

Personen moeten zich volgens hem om die reden niet laten vaccineren. Indien ze dat wel doen, helpen ze de duivel ermee, zo waarschuwt de geestelijke in het magazine.

Het blad wordt deze week al verspreidt. Ook in Suriname strijdt bisschop Steve Meye tegen het COVID- vaccineren en plaatst videobeelden op het internet.

Het Kritische Surinaamse VrouwenCollectief (KSVC) maakt zich zorgen dat ook mensen in Nederland en Suriname zich zullen laten beïnvloeden door deze controversiële informatie van geestelijken.

“De Surinaamse regering moet er alles aan doen om het blad in Suriname te verbieden. Ook zal er betere voorlichting moeten worden gegeven op dit vlak”.

“Wij hebben een heleboel familieleden en vrienden in Nederland die in staat zijn onze mensen hier met deze verkeerde geestelijke informatie te besmetten”, aldus het VrouwenCollectief.

Het KSVC benadrukt dat zelfs de Paus erop aandringt dat alle kwetsbaren zich laten COVID- vaccineren.

Overige berichten