fbpx
Geen vernieuwingsbeweging binnen de NDP

GFC NIEUWS- NDP-ondervoorzitter Andre Misiekaba ontkent dat er sprake is van een vernieuwingsbeweging binnen de NDP die onder zijn leiding staat.

Het gaat om een valse Facebookpagina die onjuiste berichten publiceert. De NDP-topper weet dat de oppositie hierachter staat.

“Hun doel is om tweedracht te zaaien binnen de NDP. Dit zal ze nooit lukken, omdat de NDP een partij is die vol van liefde is. Deze nep pagina bespeeld de racistische tour heel zwaar. Dit is een duidelijk bewijs dat het geen NDP- pagina is.”

“De NDP zal altijd strijden tegen racisme en discriminatie. De NDP is de grootste Nationale Partij waar elke Surinamer zich in terug kan vinden.”

Aan de gemeenschap en de leden van de NDP wordt een beroep gedaan alleen berichten vanuit de officiële partijkanalen op te volgen.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…