fbpx

Geen sperma inslikken tijdens seks, adviseert playboy aan Surinaamse vrouwen

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Je kan er liever voor kiezen om het sperma van je vriend, man of sekspartner niet in te slikken. Ook het in de mond houden van sperma en vervolgens uitspuwen is niet raadzaam. Hoewel sperma erg gezond kan zijn, het bevat makkelijk verteerbare eiwitten en mineralen zoals zink, calcium, kalium en magnesium, zijn er bij het doorslikken risico’s.

Je sekspartner kan onder meer besmet zijn met het HIV- virus of andere virussen. “Alleen als je zeker weet dat je partner geen ernstige ziekten heeft, kan je het sperma doorslikken”, zegt de bekende Haagse playboy Casanova verder aan GFC Nieuws.

BEKIJK OOK
Rijverbod vrachtvoertuigen over Wijdenboschbrug

“Uit eigen ervaring weet ik dat veel Surinaamse vrouwen, net als de Nederlandse, ervan houden om het witte spul in de mond te nemen en daarna in te slikken. Als je dat per se wenst te doen, adviseer ik om je partner eerst verschillende testen te laten uitvoeren zodat je meer zekerheid hebt. Het beste is toch om bij twijfel altijd een condoom te gebruiken”, aldus Casanova die intussen al met meer dan 1100 vrouwen van bil is gegaan.