fbpx
Geen misdrijf: jonge vrouw in zwembad stierf verdrinkingsdood, nadat ze zelf in zwembad sprong

GFC NIEUWS- Er is sectie gepleegd op het ontzielde lichaam van Gabriëlle Lends wiens lijk zaterdagmorgen werd ontdekt in een privézwembad.

Sectie heeft uitgewezen dat Gabriëlle verdronken is. Uit tactische recherche onderzoek is naar voren gekomen dat de 22-jarige jonge vrouw in de vroege ochtend van zaterdag via de toegangspoort het erf moet zijn opgelopen om daarna in het zwembad te springen.

Zij kon ongehinderd het erf opgaan, omdat op dat woonadres er geen wachter of waakhond aanwezig zijn. Gabrielle kon niet te zwemmen.

Haar ontzielde lichaam is door de politie overgedragen aan haar nabestaanden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.