fbpx

Geen medailles meer voor Suriname tijdens Consude Spelen

GFC NIEUWS- Op de vijfde dag van de Consude Spelen hebben de specials het onderdeel kogelstoten afgewerkt. Zij hebben zich niet kunnen plaatsen in de top 3.

De zwemmers hebben donderdag de onderdelen 100 meter rugslag en 50 meter vlinderslag afgewerkt en hebben zich ook niet kunnen plaatsen in de top. Zij hebben bij enkele onderdelen wel hun personal best verbeterd.

Paraguay en Ecuador waren de tegenstanders van de schakers. Van Paraguay werd met 1.5 – 2.5 verloren en tegen Ecuador werd het een 0.5 – 3.5 verlies.

BEKIJK OOK
Kwakoegron wil meer betrokkenheid van dc Brokopondo

Van de teamsporten hebben de basketbaldames hun laatste wedstrijd afgewerkt tegen Chili, waarbij Chili gewonnen heeft met 50-16.

De judoka’s Leonie Williams, Leontine Williams, Jahdiel Redout en Damian Kemper hebben op dag 3 van de Consude Games in Paraguay 4 bronzen medailles voor Suriname kunnen binnenhalen.

Samen met de bronzen medaille van Ronald Green, 80m sprint specials, die hij op dag 2 van de games heeft binnen gehaald, heeft Suriname reeds 5 medailles in de wacht kunnen slepen.

De Consude Games wordt afgesloten met een afsluitingsceremonie.