fbpx
Geen grote toeloop na heropening openbare markten

GFC NIEUWS- De openbare markten hebben maandag hun deuren weer opengesteld voor het publiek, echter is er geen grote toeloop.

Vanwege de heersende Covid-19-epidemie waren de openbare markten voor enkele maanden geheel afgesloten voor een ieder.

Bij een bezoek hedenmorgen bleek wel dat nog niet alle standhouders weer actief zijn op de markten. Vanwege het wegvallen van hun inkomen waren de standhouders de afgelopen periode genoodzaakt om kraampjes langs te straten te plaatsen om zo alsnog hun producten te kunnen verkopen.

Op diverse plekken in stad en de districten wordt op bermen groente, fruit en vlees aan de man gebracht. De standhouders hadden in het weekend de gelegenheid om hun stand onder de diverse markten schoon te maken en in te richten.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.