Geen extra COVID-19 gevallen genoteerd

GFC NIEUWS- De vijf gevallen die getest werden op mogelijk bestemming met het Covid-19 virus, zijn ondertussen negatief uit de bus gekomen. Dit betekent dat er geen verandering is gekomen in de situatie.
De eerder positief geteste persoon die in isolatie was in het Wanica Ziekenhuis is overgebracht naar het St. Vincentius Ziekenhuis voor verdere behandeling.
De persoon bleek een hogere koorts te hebben en de specialisten wilden, omdat deze de eerste en enige case is tot nu toe in ons land, van dichtbij monitoren.
Intussen heeft de regering bij monde van president Desiré Bouterse de hele samenleving opgeroepen één vuist te maken tegen dit wereldprobleem. ‘’Het virus is al erg genoeg. Laat angst en paniek u niet overheersen’’, aldus het staatshoofd.
De regering van Suriname is onder meer drukdoende de voorbereidingen te treffen voor het spoedig terughalen van de gestrande Surinaamse ingezetenen in het buitenland en roept de Surinamers en ingezeten op, die zich nog niet hebben geregistreerd dit alsnog te doen.

Overige berichten