fbpx
Geen bekeuring van autobestuurders met vervallen rijbewijs vanaf maart 2020

GFC NIEUWS- Het Korps Politie Suriname laat in een bekendmaking weten dat rij- en voertuigenbestuurders wiens rijbewijs vanaf de maand maart 2020 vervallen zijn bij politiecontrole niet bekeurd zullen worden.

Dit besluit is genomen vanwege de overmachtsituatie waarin bezitters van rijbewijzen verkeren wiens rijbewijs verlengd moeten worden.

Voor het verlengen van het rijbewijs heeft de rijbewijshouder onder andere stukken nodig van overheidsinstanties, die momenteel gesloten zijn voor het publiek. Vandaar de dispensatie vanuit de politie.

Houders van rijbewijzen, die voor de maand maart 2020 vervallen zijn, zullen bij controle wel bekeurd worden voor het rijden met een ongeldig rijbewijs.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…