fbpx

Geef je vrouw of vriendin toestemming om met andere mannen naar bed te gaan, adviseert relatieadviseur

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Voor het behoud van een gezonde en duurzame liefdesrelatie met je echtgenote of vriendin, is het verstandig om haar alle vrijheid te gunnen indien zij met andere mannen van bil wil gaan.

Door openlijk over dit onderwerp goede vrijheidsafspraken te maken, verlaag je het risico dat ze daadwerkelijk vreemd gaat.

Dat zegt althans de Haagse relatiespecialist en vrouwenkenner die in het uitgaanscircuit bekend staat als Casanova aan GFC Nieuws.

Volgens hem worden vrouwen aangetrokken door spanning.

“Vrouwen raken juist opgewonden van dingen die niet echt mogen. Door je vriendin of vrouw alle ruimte te geven en uit te leggen dat ze zonder consequenties met andere mannen naar bed mag gaan, haal je de spanning weg”.

“Het vreemdgaan wordt zo voor haar een stuk minder aantrekkelijk. Er bestaat dan een veel grotere kans dat ze loyaal aan je blijft”, aldus de kenner.

BEKIJK OOK
Steeds meer Nederlanders kijken neer op rokers, blijkt uit enquête

De eigenaar van een nachtclub in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo zegt aan GFC dat hij het volledig eens is met deze opvallende strategie.

“Ik heb in mijn carrière regelmatig breedvoerige gesprekken gevoerd met waarschijnlijk zo’n 8000 vrouwen uit Brazilië, Colombia, Venezuela en Suriname”.

“Het is inderdaad zo. De meeste vrouwen houden van spannende avontuurtjes.  Door ze de vrijheid te geven haal je de opwinding eruit”.

“Spreek ook af dat ze je eerlijk vertelt wanneer ze de liefde heeft bedreven met een andere man. Dan weet je daarna ook meteen wat voor vlees je in de kuip hebt”, adviseert de nachtclubeigenaar.