fbpx
Gedetineerde bekent moord op kindermisbruikers in gevangenis

GFC NIEUWS- Een gedetineerde heeft bekend twee kindermisbruikers doelbewust in een gevangenis om het leven te hebben gebracht.

De 41-jarige Jonathan Watson bracht een kindermisbruiker om het leven in een gevangenis in Californië en pakte daarna een tweede slachtoffer aan, naar verluidt ook een kindermisbruiker. Hij overleefde de aanslag in eerste instantie maar kwam later alsnog om het leven.

Watson heeft nu een bekennende verklaring afgelegd bij de autoriteiten. Hij claimt het personeel te hebben gewaarschuwd over de kindermisbruikers. De tot levenslang veroordeelde crimineel vroeg om een overplaatsing, maar dit werd geweigerd.

Daarop besloot Watson het heft in handen te nemen en heeft de twee kindermisbruikers aangevallen. De autoriteiten hebben nu een onderzoek ingesteld naar de dubbele moord.

Voor Watson zal er niet veel veranderen aangezien hij al een levenslange gevangenisstraf uitzit.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).