fbpx
Gas voldoende in voorraad

GFC NIEUWS- Als gevolg van de enorme toeloop naar de verschillende winkels vanaf het weekend dat het eerste COVID-19 geval in Suriname is bevestigd, zijn verschillende wederverkopers snel door hun gasvoorraad geraakt.

Deze situatie is ontstaan doordat een groot aantal winkeliers de deuren gesloten houden, waardoor er een grotere toestroom van mensen is naar de winkels die wel normaal geopend zijn. De Energiebedrijven Suriname (EBS) benadrukt dat gas voldoende in voorraad is en er geen reden is tot paniek.

Om de gaslevering ondanks de ontstane situatie te blijven garanderen, heeft de EBS naast de normale leveringen aan de wederverkopers extra afspraken lopen met de drie wederverkopers die extra voorzien zullen worden en waarvan de garantie er is dat deze geopend zijn voor het publiek.

Het gaat om de volgende wederverkopers:

Imro store Tourtonnelaan 183 477413/8514177
Karansingh Hk Asraweg/Garnizoenspad 47 331295 / 8564161
Musahal Martin L. King weg 318 7161947

Het bedrijf wenst verder te benadrukken dat de gasprijzen niet zijn aangepast. Een lijst met de gastarieven is te vinden op de EBS website (https://www.nvebs.com/thuis/ogane-gas/tarieven-voor-het-hervullen/). Eventuele prijsopdrijving door wederverkopers kan gemeld worden aan het Ministerie van Handel en Industrie.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)