Gas voldoende in voorraad

GFC NIEUWS- Als gevolg van de enorme toeloop naar de verschillende winkels vanaf het weekend dat het eerste COVID-19 geval in Suriname is bevestigd, zijn verschillende wederverkopers snel door hun gasvoorraad geraakt.
Deze situatie is ontstaan doordat een groot aantal winkeliers de deuren gesloten houden, waardoor er een grotere toestroom van mensen is naar de winkels die wel normaal geopend zijn. De Energiebedrijven Suriname (EBS) benadrukt dat gas voldoende in voorraad is en er geen reden is tot paniek.
Om de gaslevering ondanks de ontstane situatie te blijven garanderen, heeft de EBS naast de normale leveringen aan de wederverkopers extra afspraken lopen met de drie wederverkopers die extra voorzien zullen worden en waarvan de garantie er is dat deze geopend zijn voor het publiek.
Het gaat om de volgende wederverkopers:
Imro store Tourtonnelaan 183 477413/8514177
Karansingh Hk Asraweg/Garnizoenspad 47 331295 / 8564161
Musahal Martin L. King weg 318 7161947
Het bedrijf wenst verder te benadrukken dat de gasprijzen niet zijn aangepast. Een lijst met de gastarieven is te vinden op de EBS website (https://www.nvebs.com/thuis/ogane-gas/tarieven-voor-het-hervullen/). Eventuele prijsopdrijving door wederverkopers kan gemeld worden aan het Ministerie van Handel en Industrie.

Overige berichten