fbpx

Gajadien waarschuwt de regering

GFC NIEUWS- VHP-ondervoorzitter Asis Gajadien heeft het vermoeden dat er bij de verkiezingen van 25 mei 2020 op grote schaal gefraudeerd zal worden.

Dat zei Gajadien recent te Nieuw-Amsterdam in Commewijne tijdens een jongerenbijeenkomst.

De VHP-topper haalde aan dat er stemkaarten en ID-kaarten worden gemaakt van overleden mensen en buitenlanders met als gevolg dat zij “meer stemmen” kunnen vergaren.

De parlementariër waarschuwt alle burgers die zich hieraan schuldig maken dat zij vervolgd zullen worden door de desbetreffende instanties. “Dus regering u bent ook gewaarschuwd,” zei Gajadien.

Tijdens de bijeenkomst te Nieuw-Amsterdam vond de installatie plaats van het Mediacampagne team en het Jongerencampagneteam.

De leden van het Mediacampagneteam zijn: Mark Lall, Max Pobosi, Roy Mohan, Preshand Baldew, Jimmy Kromopawiro, Surjani Mingoen, Dhiradj Soekhai, Dyon denswil.

De leden van het Jongerencampagneteam zijn: Mark Lall, Arno Breinburg, Chris Ramrattan, Adesh Ramlal, Raisa Redjopawiro, Jordan Mohabir, Urulio Bergmans, Preshand Baldew, Hakiem Lalmohamed, Amisha Kewal, Rai Sawirjo, Manisha Sewnandan, Max Pobosi, Kimberly Algoe en Dyon Denswiel.

Vele prominente figuren binnen de VHP zijn aan het woord gekomen en gaven allemaal hun uiteenzetting van de huidige economische situatie, de verkiezingen van 2020 en de diverse problemen waarmee Commewijne te kampen heeft.

BEKIJK OOK
Man aangehouden voor beroving pompbediende

Pershand Baldew, voorzitter van de Jongerencommissie van Commewijne, zei dat de bewoners hun misnoegen kenbaar gemaakt hebben tijdens de meet-the-people-campagne, zoals slechte straatverlichting, geen schoon drinkwater en slechte afwatering. Deze problemen doen zich voor ondanks er twee prominente leden van de huidige regering in dezelfde buurt wonen.

“Zoals we weten zitten we in een periode van inschrijvingen op de diverse scholen welke in het district gepaard gaat met overnachtingen van ouders om zo doende in aanmerking te komen voor een plek op de muloschool te Meerzorg. Vermeldenswaard is dat de huidige regering 3 jaren terug gestart is met de bouw van een muloschool te Voorburg maar deze is helaas niet afgebouwd, is bedekt met hoog wied en waar houtluizen zich vestigen,” haalde hij verder aan.

Het gevolg hiervan is volgens hem dat meer dan de helft van de GLO-geslaagden de muloschool in de stad moeten bezoeken.