fbpx
Facebook Pagelike Widget

Franse politie arresteert pedofiel die verdacht wordt van 160 seksmisdrijven

GFC NIEUWS- De Franse politie heeft een 52-jarige Italiaan opgepakt. De man wordt in Duitsland verdacht van zo’n 160 verkrachtingen en andere seksuele misdrijven.

Tegen de man liep een Europees aanhoudingsmandaat. Afgelopen vrijdag kon hij uiteindelijk aangehouden worden bij het huis van zijn partner.

Tussen 2000 en 2014 zou de man de kinderen van zijn partners hebben verkracht of seksueel hebben misbruikt. Vanaf november 2000 zou hij ook zijn eigen dochtertje een tiental jaren hebben misbruikt. Vervolgens deed hij hetzelfde met de minderjarige dochters van een andere partners. “Hij sloeg bij verschillende families toe”, melden de gerechtelijke autoriteiten. Bij veel van die families was de man dus een bekende.

Duitsland opende in totaal 122 onderzoeken tegen hem voor 160 feiten met minderjarigen. De Italiaan besloot recent Duitsland te ontvluchten, en vestigde zich in de Elzas, in Frankrijk.

Toen de Duitse autoriteiten dat doorhadden, waarschuwden ze meteen hun collega’s. De man werd uiteindelijk opgesloten in de gevangenis van Colmar in afwachting van zijn uitlevering aan Duitsland.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…