fbpx
“Foei BVSS, foei meneer Olivieira”

“Foei BVSS, foei meneer Olivieira! Het is verfoeilijk dat de wandelsport wordt bezoedeld door beïnvloeding van politieke loyalisten”, schrijft de Nationale Partij Suriname(NPS) op Facebook.

De ontevredenheid is geplaatst na de uitslag van de 51ste AVD afgelopen dinsdag. Diverse groepen hebben hun misnoegen geuit na de uitslag.

Het is niet te geloven dat de groep NPS- Raimo Gemerts Connection(foto) na meegedaan te hebben aan de wandelmars, van de BVSS moest vernemen dat zij niet in de prijzen zal vallen.

“De groep is bijna 8 maanden bezig geweest om de kleding te ontwerpen en te maken, die gekoppeld was aan het thema: Mens erger je niet. Het hele team heeft hard gewerkt. Deze jonge mensen hebben heel hard gewerkt, omdat ze reeds 3 jaar op rij nr. 1 zijn geworden in het algemeen klassement.
Ze moesten hun titel verdedigen”, wordt aangehaald.

Zij betreuren het dat de groep moest vernemen dat ze niet door de leiding van BVSS zijn opgebracht op de lijst van groepen die door de jury beoordeeld moest worden.

“Is het omdat de NPS erbij was? Wat een drogreden; wat een nationale schande. Foei!! Foei!! Foei!”.

Voorzitter Purcy Olivieira van BVSS zei eerder in een vraaggesprek met GFC Nieuws dat politieke partijen niet worden beoordeeld. Zij krijgen geen AVD-prijs.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.