fbpx

Flexcom Suriname introduceert “WEECONOMY”

Flexcom Suriname is het bedrijf welke op korte termijn zal zorgen voor een voordelig inkomen van ondernemers en een voordelig spaarsysteem voor de consument. Dit zal geschieden door middel van een voordeelkaart onder “WEECONOMY”.

Met dit systeem, dat zondagmiddag wordt gelanceerd, kan de consument kortingen krijgen en daarmee sparen maar ook tegelijkertijd betalingen mee maken. Hiernaast heeft de consument ook als voordeel dat dankzij een applicatie van “WEECONOMY” ook sneller, specifieke faciliteiten naar gelang, kan opzoeken. Dit geeft de handelaren of winkeliers besparing op marketing, want dankzij onze applicatie kan die gelijk gezien worden door het algemeen publiek.

Naast het systeem van besparen en betalen met onze kaart of applsaw icatie, kan het saldobedrag ook als internationaal beltegoed dienen op onze volgende app, genoemd “FLEXCALL”. Dus met uw “WEECARD” bent u niet alleen gelimiteerd in Suriname, maar u kunt ook betalen en sparen in het buitenland bij elke Flexcom merchant. Flexcom is het bedrijf dat het digitaal betalen en sparen mogelijk maakt.
Op kort termijn is de WEECARD verbonden aan VISA en MASTERCARD.

Naar meer berichten...