fbpx

Firt lady lanceert Get Skilled Academy

GFC NIEUWS- De Get Skilled Academy, een initiatief van first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry, is opgezet door Connect by Talent in samenwerking met SkillsTown, beide Nederlandse bedrijven.
De Get Skilled Academy heeft de staat Suriname niets gekost want Connect by Talent en SkillsTown hebben als start 500 vouchers ter waarde van 50.000 euro gedoneerd aan de First Lady. De first lady is begonnen met het kosteloos aanbieden van de academie op ADEK waar afgelopen week de launch is geweest.
Met deze cheque en de inrichting van de Get Skilled Academy willen de bedrijven de First Lady ondersteunen haar droom te realiseren om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Suriname en de Surinaamse bevolking. Samen met Surinaamse onderwijsinstellingen en opleiders zullen wij meewerken aan de verdere uitbouw van nieuwe trainingen en tegelijkertijd het huidig aanbod verder integreren en aanpassen aan de Surinaamse behoefte.
Het behoeft geen betoog dat de Get Skilled Academy uiteraard ook bedoeld is voor het bedrijfsleven, overheid en alle werkenden en werkzoekenden: Zorgen dat het bedrijfsleven en de overheid nieuwe werknemers krijgt die alle praktische vaardigheden hebben en benutten. Zorgen dat bestaande kennis bij de overheid en het bedrijfsleven constant in ontwikkeling is. Kortom een bijdrage voor de professional en de toekomstige professional.
Bezoek de website op: www.getskilledacademy.com of neem contact op via: [email protected]

BEKIJK OOK
Militair en burger aangehouden voor inbraak bij overheidskantoor