First Lady verstrekt schooltassen aan leerlingen O.S. Blauwgrond en St. Helenaschool

GFC Nieuws- First Lady Ingrid Bouterse-Waldring is ondertussen gestart met het schooltassenproject.

De schoolkinderen van O.S. Blauwgrond en St. Helenaschool kwamen dit jaar ook aan de beurt. Deze twee scholen werden vrijdag door de presidentsvrouw aangedaan, waarbij alle kinderen werden blij gemaakt met een schooltas.

Het project betreft een initiatief van de wederhelft van het staatshoofd, dat een jaarlijks terugkerend karakter heeft.

De schoolleiding van O.S. Blauwgrond vindt het een bijzonder goed initiatief en stelt het zeer op prijs. Het is de derde keer dat de firstlady een bezoek brengt aan deze school.

Tijdens haar eerste bezoek aan de school was de presidentsvrouw er om citrusbomen te planten. De tweede keer kreeg de school een speeltuin gedoneerd en nu krijgen de kinderen schooltassen met inhoud.

De schoolleiding is de first lady erg dankbaar voor het voorzien in deze behoefte. De St. Helenaschool telt 183 leerlingen, die ook bezoek kregen van de first lady. Zij maakte ook deze leerlingen blij met een goed gevulde schooltas.

De schoolleiding vindt het een fantastisch project, want het komt heel veel ouders ten goede. De ouders kregen als boodschap mee de kinderen op het hart te drukken, zuinig om te gaan met hun schoolspullen.

Overige berichten