fbpx

First lady verricht opening Bouw-, Woon- en Huishoudbeurs

Het Huishoud, Beauty en Health gedeelte van de Bouw-, Woon- en Huishoudbeurs werd vrijdag officieel geopend door first lady Ingrid Bouterse-Waldring. Dit deed zij door een hartje van het sociaal project “Hartjeswereld” van George Struikelblok te verven. De first lady gaf aan dat dit deel van de beurs bijdraagt aan het welzijn van de Surinaamse gemeenschap, daar het van essentieel belang is voor de ontwikkeling van elke burger in Suriname.

“Onze Surinaamse traditionele kennis hebben wij kunnen incorporeren in het vervaardigen van onze eigen Surinaamse producten”, sprak de first lady. Zij noemt dit een mijlpaal. Een van de vele positieve ontwikkelingen voor ondernemend Suriname noemt zij het feit dat ondernemers niet stil zijn blijven zitten.

BEKIJK OOK
Man door gewapende criminelen overvallen en beroofd van BMW, goud en geld

De beurs, die wordt gehouden in de beurshal en op het terrein van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF), is georganiseerd door de Stichting Welzorg Suriname en duurt tot en met woensdag 1 augustus. Tot deze dag worden de exposanten in de gelegenheid gesteld de bezoekers van alle informatie te voorzien.

Middels deze beurs probeert de organisatie de informatie over bouwen en wonen dichter bij de gemeenschap te brengen. Dit jaar is de huishoudbeurs eraan toegevoegd, omdat de huishoudsector aansluit op de bouw- en woonwereld.(GFC)