First Lady speelt in op noden samenleving

De Centrale Penitentiaire Inrichting (CPI) aan de Welgedacht A, het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) en het dorp Kwamalasemutu hebben op het bureau van First Lady Ingrid Bouterse – Waldring donaties ontvangen. Hiermee heeft de presidentsvrouw wederom enkele Surinamers gelukkig gemaakt.

De donaties aan het PCS zijn bestemd voor de viering van de ‘Nursing Week’ in verband met de Dag van de Verpleging op 12 mei. Van 7 tot en met 11 mei zal het PCS activiteiten organiseren waar het verplegend personeel aan kan deelnemen. Het bureau van de First Lady heeft als motivatie drie bonnen met een waarde van SRD 150, SRD 200 en SRD 250, te besteden bij Combemarkt, ter beschikking gesteld.

Voor de vrouwelijke gedetineerden waren er pakketten met daarin tandpasta, shampoo, bodylotion, badschuim, tandenborstels, deodorant, een baddoek en een pak maandverband. Deze zijn bestemd voor de Moederdagviering op 11 mei. Terwijl het dorp Kwamalasemutu blij gemaakt werd met voetbaltruitjes, gympies, voetbalschoenen, truitjes, voetballen, dam en domino, uniformen, speeltjes, schriften, pennen, kleurpotloden, slijpers en andere schoolbenodigdheden.

Bouterse-Waldring probeert maandelijks met de beperkte middelen die zij van verschillende donateurs en sponsoren krijgt zoveel mogelijk in te spelen op de noden van de samenleving. Het bureau van de presidentsvrouw geeft aan niet eenieder te kunnen helpen, maar probeert dat wel zoveel mogelijk te doen.(GFC)

Naar meer berichten...

Naar meer berichten...