First lady schenkt 30 laptops aan IMEAO 5 en 5 aan Huize Ashiana

IMEAO 5 en Huize Ashiana zijn een mediatheek rijker. First lady Ingrid Bouterse – Waldring doneerde 30 laptops aan de middelbare school en 5 aan het verpleeg – en verzorgingshuis voor bejaarden. De first lady gaf tijdens deze schenkingen aan dat zij graag computers doneert aan instellingen en scholen, zodat meerdere mensen daar gebruik van kunnen maken.

Seniorenburger Gilbert Rodriguez van huize Ashiana richtte het verzoek tot de first lady. Met deze donatie kunnen de bewoners via internet contact onderhouden met familie en vrienden of informatie opzoeken over dingen die zij interessant vinden. De first lady ziet dit tevens als een gelegenheid voor de senioren om hun geheugen te blijven trainen. Het is de eerste keer dat er laptops zijn gedoneerd aan een tehuis.

De IMEAO-school is de eerste schook die in één keer 30 laptops heeft ontvangen, ook de airco van de ruimte is door het bureau van de first lady geschonken. Zij drukte de kinderen op het hart om hun best te doen op school en de laptops positief te gebruiken.(GFC)