First lady Santokhi ontving vandaag Covid-19 vaccinatie in RZW

GFC NIEUWSREDACTIE- First Lady Melissa Santokhi-Seenacherry heeft in het district Wanica als eerste het vaccin toegediend gekregen.

Hiermee werd de start van de vaccinatiecampagne van het Regionaal Ziekenhuis Wanica ingeluid.

De minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin was ter ondersteuning ook aanwezig op deze heuglijke dag voor RZW en het gehele district Wanica. “Gisteren heb ik het vaccin toegediend gekregen en ik kan u zeggen dat ik nog steeds in leven ben”, zei de minister; “Er is helemaal geen reden tot ongerustheid, er is niks aan de hand”.

De first lady beaamde dit punt van de minister en benadrukte dat de samenleving zich helemaal geen zorgen hoeft te maken. “Ik begrijp het, de eerste keer is het natuurlijk onbekend en is men angstig, daarom neem ik ook het initiatief om samen met u deze stap te ondernemen”, aldus Santokhi-Seenacherry.

Na het formeel gedeelte werd zij begeleid naar de unit waarin er in gemoedelijke sfeer de procedure voor de vaccinatie werd ingezet.

“De laatste tijd zijn er veel negatieve berichten verspreid via social media en dat is heel jammer, want er wordt voor niemendal vrees gecreëerd in de samenleving. Met deze stap geeft de First Lady aan dat niemand hoeft te vrezen voor het vaccin en dat ze naast ons staat in ons gevecht tegen Covid-19”, geeft Jason van Genderen, algemeen directeur van het Regionaal Ziekenhuis Wanica te kennen.

Overige berichten