fbpx

First Lady overhandigt donaties aan 15 sociale instellingen

GFC NIEUWS- De Suriname Shen Long Company heeft haar jaarlijkse donaties in verband met de Kerstdagen ten behoeve van sociale instellingen gedaan. First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft in het afgelopen weekend als eregast van de onderneming de overhandiging mogen verrichten.
In totaal zijn vijftien sociale organisaties in aanmerking gekomen voor verschillende producten voor de dagelijkse consumptie van hun cliënten.
De first lady zegt dat ze persoonlijk alle instellingen had willen bezoeken, maar vanwege Covid-19 is dat niet mogelijk. “Ook al is er Covid-19 het blijft belangrijk om onze mensen niet te vergeten en de liefde met hen te delen.”
Zij is Suriname Shen Long Company dankbaar voor het gebaar en spreekt de hoop uit dat ook andere bedrijven op hun manier de mensen in sociale instellingen zullen gedenken. De presidentsvrouw benadrukt er rekening mee te houden dat 2020 een zwaar en uitdagend jaar is voor eenieder. Echter vindt zij het belangrijk om burgers, die het zwaarst hebben, te gedenken.

BEKIJK OOK
Politie Flora houdt monteur aan voor verduistering voertuig