fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

First Lady ontvangt pupillen Alalapadoe

First lady Ingrid Bouterse – Waldring heeft in het perscentrum een groep kinderen uit Alalapadoe ontvangen. Bij deze ontmoeting maandag heeft de presidentsvrouw de leerlingen voorzien van een goedgevulde schooltas en schoolkleding voor het komend schooljaar.

“We zijn al een tijdje bezig met de voorbereidingen van dit bezoek van de kinderen aan de stad. Dit alles is in samenwerking met het Nationaal Leger”, geeft Georgette Garcia-Elias, hoofd van het bureau van de First Lady aan.

Van de eigenaar van Footcandy Suriname kregen de leerlingen schoenen gedoneerd. Ook kregen de kinderen, geheel op kosten van de presidentsvrouw, een maaltijd en een ijscoupe van Mac Donalds. Verder doneert de First Lady ook kledingstukken, ondergoed en speelgoed aan de groep.

OOK INTERESSANT
Ceremoniële ingebruikname VO-school te Brownsweg

Voor het dorp heeft de presidentsvrouw enkele tuingereedschappen, waaronder een kruiwagen, hark, schoffel en nog veel meer meegestuurd. Uit dankbaarheid hebben de kinderen presentjes voor de presidentsvrouw meegenomen die zij overhandigd kreeg in het perscentrum.

De First Lady is haar donateurs ontzettend dankbaar, die steeds weer voor zorgen dat zij kinderen in nood elke keer weer kan voorzien in de behoeftes die zij hebben.

De kinderen zijn vrijdag gearriveerd in Paramaribo. Bij aankomst mochten ze mee naar de Hermitage Mall waar zij konden genieten van de verschillende vermakelijkheden. Vandaag gaan de pupillen samen met hun begeleiders naar de dierentuin. De groep vertrekt vrijdag terug naar Alalapadoe.(GFC)