fbpx

First Lady geeft moeders leuke dag

First Lady Ingrid Bouterse-Waldring heeft in het kader van de viering van Moederdag ruim 200 moeders een onvergetelijke dag bezorgd. Op het terrein van het perscentrum werd vrijdag een luchtig programma afgewerkt waarbij elke moeder in aanmerking kwam voor een voedselpakket. De Presidentsvrouw gaf aan, dat het een moeilijke tijd is en dat een voedselpakket voor de moeders altijd welkom is.

De First Lady is de donateurs enorm dankbaar die het mogelijk hebben gemaakt dat deze burgers verwend werden. De First Landy gaf aan dat de vrouw een belangrijk plaats vervult in het alledaagse leven. Zonder een moeder gaat het niet in de huishouding. Ze prees de inzet van de vrouw die dag en nacht keihard werkt om het goed te laten gaan binnen de huishouding. Het programma dat is afgewerkt, bestond naast het verstrekken van pakketten uit het voordragen van gedichten en zang van de bekende zangeres Nisha Madaran.

BEKIJK OOK  Minister Somohardjo: Onafhankelijksheidsplein al gereserveerd voor viering Javaans nieuwjaar

De First Lady kreeg ook geschenken. Zo mocht ze uit handen van een groep vrouwelijke ondernemers uit Commewijne, de Sjuru Queens, een pakket in ontvangst nemen. Van een groep jonge Surinamers uit Marowijne nam ze een gedichtenbundel in ontvangst.

Bouterse-Waldring heeft ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om een jongere die slachtoffer is geworden van een woningbrand te gedenken met schoolspullen. Ook het kindertehuis Johanna kreeg levensmiddelen ter beschikking.(GFC)