First lady gedenkt instellingen met Dag van de Verpleging

GFC NIEUWSREDACTIE- Enkele instellingen en verpleeginrichtingen hebben een schrijven gericht aan first lady Mellisa Santokhi om de verpleegkundigen te gedenken op deze bijzondere dag.

“Gezien wij midden in de derde golf van de COVID-19-pandemie zitten en de verpleegkundigen wederom een voortreffelijke job doen in deze periode, was het voor mij meer dan mooi dit verzoek te honoreren,” laat de first lady optekeken.

Op 11 mei heeft haar team waardebonnen ter waarde van SRD 5000,- overhandigd aan Huize Albertine, Huize Ashiana en het Diakonessenhuis Suriname.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man overleden, luid gesnurk werd door hersentumor veroorzaakt

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en het Regionaal Ziekenhuis Wanica kregen naast waardebonnen ter waarde van SRD 5000,-, ook nog een microwave, ventilator en waterkoker, die onder het personeel verloot zullen worden.

“Ik wil graag eenieder tegemoet komen, maar mijn instituut is afhankelijk van donoren. Hierdoor probeer ik mijn bijdrage te leveren waar dat kan. Ik bedank de verpleegkundigen voor het uitstekende werk dat zij verrichten, voornamelijk in deze COVID-19 periode, en ik wens hen een gezegende Dag van de Verpleging.”

Overige berichten