First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady Ingrid Bouterse-Waldring.

Hij noemt dit een gebaar die ze goed doet en een enorme boost geeft om hun uiterste beste te doen om Suriname waardig uit te dragen.

De broers Donovan en Leandro Dongo die bezig zijn met de toelating tot de World Wrestling Entertainment (WWE) hebben van de first lady supplementen ontvangen. “Ik weet dat deze spullen duur zijn, maar je hebt het nodig anders kan je niet meedingen. Ik ben trots op jullie. Doe je best voor ons in Orlando, Amerika.” moedigde de presidentsvrouwe hen aan.

De first lady heeft op Valentijnsdag, onder andere jongeren, seniorenburgers, personen met een beperking en sporters een steun in de rug gegeven. Deze personen hebben elk een donatie van de presidentsvrouw ontvangen.

Het gaat onder andere om levensmiddelen, kleding, schoeisel, tassen, keukenapparatuur, meubilair en fietsen. Zij zegt dat zij met middelen die ze ter beschikking krijgt van donateurs op haar beurt, zoveel mogelijk probeert op de noden van behoeftigen in te spelen.

“Valentijnsdag heeft helemaal te maken met liefde geven aan elkaar. Liefdevol omgaan met je medemens, dus er was geen mooiere dag”, zo motiveert de first lady haar keus om op deze dag personen te gedenken.

De presidentsvrouw zegt dat zolang haar bureau ondersteuning blijft krijgen, zij er alles aan zal doen om een steen bij te dragen bij het lichten van de noden van behoeftigen.

Overige berichten