fbpx

First Lady doneert aan ziekenhuizen

GFC NIEUWS- First Lady Ingrid Bouterse-Waldring heeft in het kader van Moederdag diverse ziekeninstellingen in ons land goederen aangeboden ten behoeve van de vrouwelijke verpleegkundigen.
Aangezien niet elke medewerker in aanmerking kan komen voor een presentje moeten de ziekenhuizen via een lotingsysteem de goederen verdelen onder het vrouwelijk deel van het personeel.
Bouterse-Waldring bracht waardering uit aan deze beroepsgroep voor het feit dat ze zich dagelijks inzet om patiënten te helpen. Ook in deze periode van de COVID-19-pandemie, waar er extra druk is ontstaan op de medische zorg, hebben deze verpleegkundigen zich van hun beste zijde laten zien.
De donatie vanuit het bureau van de First Lady aan het ziekenhuispersoneel bestaat uit een wasmachine, een fiets, ventilator en een zonnepaneel. De meeste directeuren hebben aangegeven dat de komende week de goederen worden verloot onder de verpleegkundigen.
Aarti Kalloe, directeur van het Marwina Ziekenhuis, is verrast met deze geste van de presidentsvrouwe. Ze is blij dat ofschoon haar ziekenhuis helemaal in het oosten van het land is het toch in aanmerking is gekomen voor de goederen van de First Lady. Ook het feit dat de verpleegkundigen in deze periode extra in het zonnetje gezet worden doet de directeur goed.
Jason van Genderen, directeur van het Regionaal Ziekenhuis Wanica, is ook ingenomen met deze geste. Hij waardeert de actie van de presidentsvrouwe die gemeend heeft alle ziekenhuizen te gedenken. Hij gaf een compliment aan de alle verpleegkundigen van het ziekenhuis die het werk met veel liefde doen.

BEKIJK OOK
Btw zal geen kostprijsverhogend, maar wel inflatoir effect hebben