fbpx

First Lady doneert aan organisaties

First Lady Ingrid Bouterse-Waldring heeft wederom een aantal instellingen blij gemaakt met donaties. Afgelopen vrijdag heeft ze op haar Bureau vertegenwoordigers van deze instanties ontvangen.

Het Bureau van de First Lady krijgt regelmatig donaties vanuit de samenleving en die spullen worden verstrekt aan de groepen en degenen die daarvoor in aanmerking komen.

Bouterse-Waldring is elke gever enorm dankbaar omdat dankzij de schenkingen hulp kan worden geboden aan de burgers en organisaties die daartoe een verzoek hebben ingediend.

De instellingen die vandaag een donatie in ontvangst mochten nemen zijn: VOJ Apoera, Educatief Studie Opvang Centrum, E.S.O.C. Zaailand Internaat, Comite Wroko Krin Wie Pernasi, Platform van Buurtorganisaties, Huize Ashiana, Dienst Bejaardenzorg, Jongeren organisatie van Cabenda Dorp, de School der EBGS Nieuw Jacobkondre, Huize LuNor en Carmen Groenewoud.

OOK INTERESSANT
Op de vlucht geslagen autobestuurder probeerde agenten eerst om te kopen

De donaties bestaan onder andere uit levensmiddelen en een cheque voor het vieren van kerst, speeltjes, wasautomaat, en een rolstoel.

De komende week wordt ook speciaal voor de seniorenburgers de traditionele kerstviering georganiseerd door het Bureau van de First Lady in de tuin van het Presidentieel Paleis.(GFC)