First lady doneert aan KPS

GFC NIEUWSREDACTIE- De Covid-19-pandemie treft ons allen, zo ook het Korps Politie Suriname (KPS).

In dit kader heeft first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry een donatie gedaan aan het KPS. De geste omhelst 5000 mondkapjes en 1000 handsanitizers.

Hoofdinspecteur Eshita Hunte, tevens hoofd van het secretariaat van het COVID-19 Coördinatie Team, nam namens het KPS de donatie in ontvangst.

“Gezien de stijgende COVID-gevallen de afgelopen weken en ook omdat de First Lady het harde werk dat door het KPS verricht wordt in deze COVID-situatie ziet, heeft zij gemeend deze donatie te doen”, zei Gene Sampono, die namens de presidentsvrouw de geste overhandigde.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Suriname is binnen 10 jaar een zeer rijk land dankzij slim beleid

Hiernaast moet volgens First Lady Santokhi het KPS beschermd blijven. Zij heeft de harde werkers binnen het korps altijd in gedachten en bedankt hen voor hun inzet.

Hoofdinspecteur Hunte is ingenomen met de geste en bedankte de First Lady namens het hele Korps.

“Ik ben blij dat er erkenning is voor het harde werk dat het KPS verricht, soms onder nog zwaardere omstandigheden. Het is niet altijd even makkelijk, maar we blijven gemotiveerd en we gaan door.”

De politie opereert landelijk en heeft in de afgelopen tijd ook te maken gehad met corona-besmette collega’s.

“Dat heeft zeker invloed gehad op de bedrijfsvoering. We zijn daarom blij met deze donatie en we geven u de garantie dat het goed gebruikt zal worden.”

Overige berichten