fbpx

First lady Bouterse-Waldring bezorgt senioren prachtige kerstviering

First lady Ingrid Bouterse-Waldring heeft senioren burgers wederom een prachtige kerstviering bezorgd. Dit jaar zijn ruim een duizend senioren in de achtertuin van het Presidentieel Paleis warm onthaald door de organisatie, om samen met de presidentsvrouw kerst te vieren. Het is dit jaar de negende keer dat de first lady deze groep in de bloemen zet in verband met de kerstdagen.

In haar toespraak heeft de presidentsvrouw de nadruk gelegd op de bijdrage die deze groep heeft geleverd aan de ontwikkeling van Suriname. “Deze groep heeft een fundamentele basis gelegd binnen de samenleving. Een basis waarop komende generaties kunnen voortborduren.” Verder heeft zij de nadruk gelegd op liefde, saamhorigheid en eenheid die meegenomen moeten worden in het nieuwe jaar om meer succes te boeken.

Er is een programma samengesteld voor deze dag waarbij zang, dans en toneel het geheel hebben omlijst op 18 december. De gastvrijheid van de first lady gedurende deze optredens heeft dit tot een geweldige dag gemaakt voor haar gasten. Zij heeft samen met haar gasten de benen losgegooid.

OOK INTERESSANT
Vluchtende autobestuurder in buik geraakt door politiekogel

De dag is ingevuld met onder andere optredens van de militaire kapel, Chinese Vrouwen Vereniging, Jason Eduards, een muziekgroep uit Servië, Sambel Trasie, Funmasters met Iwan Esseboom, Happy Boys en Edgar ‘Boegroe’ Burgos.

Burgos roept Surinamers op om vredevol met elkaar om te gaan en het nieuw jaar in te luiden met vrede en liefde.

De first lady heeft in de hoedanigheid van beschermvrouwe van de Maranatha mannenkoor vijfduizend amerikaanse dollars gedoneerd aan het koor. Ook hebben haar gasten aan het einde van der dag een kerstpakket ontvangen.(GFC)