fbpx

First Lady Bouterse: “ het licht van kerst schijnt voor ons allemaal”

In de tuin van het presidentieel paleis heerste er gisteren een gezellige sfeer. De seniorenburgers hebben samen met First Lady Ingrid Bouterse- Waldring de kerstperiode ingeluid.

Het is de 8ste keer dat Ingrid Bouterse-Waldring kerst viert met de seniorenburgers.

De dag begon met een geestelijke bemoediging van Bisschop Steve Meye. De First Lady, die ook een kerstboodschap uitsprak, drukte de genodigden op het hart om vooral deze maand liefde aan hun naasten te tonen. Deze liefde moet ook terug te zien zijn op sociale media waar er vaak meer negativiteit dan positiviteit heerst. “ Een ieder vervult een belangrijke rol in de samenleving. We hebben elkaar nodig”, sprak ze.

Bouterse- Waldring sloot haar toespraak af met een gedicht van Oquemele Denz, een oud-medewerker van haar bureau, waarin eenheid, liefde en vrede centraal staan.

BEKIJK OOK
Hoofdbestuur VHP dringt bij president aan op opvoeren communicatie

De seniorenburgers waren zeer tevreden vooral omdat het geheel goed georganiseerd was. Los van optredens van Clifton Braam en Friends, Bryan Muntslag en de Militaire Kapel, werden enkele seniorenburgers ook in de gelegenheid gesteld een optreden te verzorgen.

President Desi Bouterse, die ook aanwezig was bij de kerstviering, heeft zichtbaar genoten van elk optreden. Hij sprak een dankwoord uit aan de First Lady, haar team en alle sponsoren.

Met de kerstman kon er een foto gemaakt worden deze kregen de senioren aan het eind van de dag samen met een pakket mee.(GFC)