fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

First lady Bouterse doneert aan Kennedyschool

First lady Ingrid Bouterse – Waldring heeft aan de Kennedyschool een cooler en computer gedoneerd. Van tevoren is er nagegaan wat deze stichting het hardst nodig heeft en daaruit bleek dat een cooler boven aan de lijst stond. De donatie is gedaan door tussenkomst van de honorair consul Michael Chu en zijn delegatie van de European Hakka Cultural Association.

“Als je geeft dan krijg je terug en ik hoop dat een heleboel andere organisaties het voorbeeld aan de heer Chu zullen nemen om ook terug te geven aan de samenleving,”sprak de presidentsvrouw.

OOK INTERESSANT
Gedeelte langs Waterkant vanaf de Waag tot gemaal Jodenbreestraat krijgt renovatiebeurt

Renate Wartes, directeur van de Kennedyschool, is zeer dankbaar met deze geste. Dankzij de cooler kunnen zij meer opslaan en kan vooral de groenten langer vers blijven. Ook de computer was een bijzonder geschenk. “De kinderen krijgen logopedie en de pc zal gebruikt worden om de logopedieverslagen op te slaan zodat wij die digitaal hebben”, sprak de directeur.