fbpx

First lady bezoekt Kinderhuis Leliëndaal en Huize Simba

GFC NIEUWS- First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft wederom enkele Surinamers blij gemaakt in verband met de aankomende feestdagen.
Eerder deze week was het de beurt aan bewoners van Mariënburg, in het district Commewijne. Uit handen van de presidentsvrouw kregen de mensen onder andere een kerstbrood, een stuk kaas en handsanitizer.
First lady Santokhi wenste de bewoners alvast fijne feestdagen en een gezond nieuw jaar toe. Net als in Lelydorp, bracht de first lady de pakketjes al lopend, persoonlijk naar de mensen toe. Hier kreeg de presidentsvrouw veel waardering voor. Enkele voorbijgangers stopten om de first lady ook persoonlijk fijne feestdagen toe te wensen.
Behalve de bewoners van Mariënburg, heeft de first lady ook kinderhuis Leliëndaal en Bejaardentehuis Simba bezocht. Deze tehuizen kregen behalve kerstbrood en kaas, ook een bedrag van SRD 5000 voor de nodige inkopen in verband met de feestdagen.
Bij Kinderhuis Leliëndaal werd de first lady verwelkomd met een welkomstlied van de kinderen. Deze waren verrast met het plotselinge bezoek van de first lady. Ook van hen kreeg de presidentsvrouw de gelukwensen voor het nieuwe jaar.

BEKIJK OOK
Defensie is ex-militairen niet vergeten