fbpx

Fernandes plaatst ‘I Love Fernandes Bakery’ sign aan de Kernkampweg

GFC NIEUWS- Vrijdag heeft de onthulling plaatsgevonden van de ‘I Love Fernandes Bakery’ sign aan de Kernkampweg schuin tegenover de Fernandes Warme Bakker Winkel.
“Fernandes Bakkerij is de grootste bakkerij en één van de meest toonaangevende productiebedrijven in Suriname. De Bakkerij staat al langer dan 50 jaar bekend om haar kwalitatieve brood- en banketproducten. Haar verschillende gebaksoorten en ook de Fernandes snacks, zoals Krie Kra, Krakeling en Tesa Fesa zijn niet meer weg te denken binnen de Surinaamse en buitenlandse huishoudens,” laat de directie optekenen.
“Vanwege het feit dat de bakkerij generaties heeft bediend met haar producten, is er altijd een stukje nostalgie getriggerd bij de consument wanneer men een Fernandes-product of reclame ziet of een Fernandes evenement bijwoont. Hierdoor heeft de bakkerij door de jaren heen een familieband kunnen smeden met haar klanten. Om deze familieband te honoreren en de consument altijd het nostalgisch gevoel te blijven geven, heeft de bakkerij besloten een levensgrote “I Love Fernandes Bakery” sign te plaatsen.”
De sign heeft een grootte van twee meters hoog en zes meters breed. Verder is er rekening gehouden met de invaliden en speciaal voor hun een op- en afstap gemaakt bij de sign.
Het is de bedoeling dat elke Surinamer bij deze sign foto’s kan maken, alleen of met elkaar om zodoende weer nieuwe connecties te creëren met elkaar en met de Bakkerij.

BEKIJK OOK
Justitie en Politie blaast buurtmanagement nieuw leven in